Profil

Hvem er DISOP-nordic Holding?

Firmaet er et produktudviklingsfirma, som har til opgave at vurdere udviklingen og skabe nye markeder indenfor sundhed. Firmaet har eksisteret i mere end 25 år med salg af medicinsk udstyr i form af kontaktlinser, plejemidler til kontaktlinser samt andet tilbehør til behandling indenfor øjenområdet. Produkterne forhandles og distribueres i dag af et uafhængigt firma ved navn DeepSeaPharma.

Historien bag DISOP-nordic Holding

Firmaets stifter Thorkild Andersen er stadig en del af firmaet og står for netop udviklingen af nye produkter. Det kan være produkter i form af kosttilskud eller i form af medicinsk udstyr.

Thorkild  Andersen var blandt andet med i udviklingen sammen med Manchester University af et instrument, som kan måle nethindens beskyttende effekt  i forhold til UV lys og blåt lys.

Mange forskere mener det har betydning for evt. udvikling af forkalkning i øjnene ( AMD).

Thorkild Andersen står bag udviklingen af flere øjenvitamin produkter, som har til formål at bibeholde et normalt syn. Seneste udvikling indenfor kosttilskud er en kombination af øjenvitaminer og NKO krillolie ved navn OphtaminKRILL, som i et dansk studie har vist at kunne øge nethindens beskyttende effekt med 300% over bare 4 måneder.

Hertil kommer, at firmaet i 2016  har fået distributionsretten til et patenteret produkt med indikationen : vægttab / vægtkontrol. Produktet er CE godkendt som medicinsk udstyr.

Fremtiden for DISOP-nordic Holding

Der er flere produkter på vej dels indenfor øjenvitaminer, dels indenfor led og ledproblemer.

Firmaet vil også i 2016 markedsføre et Emergency Sugar Kits til diabetikere og sportsfolk, som pludselig er i en situation med for lavt blodsukker.

BMI-balance

En kombination af 100% naturlige plante fibre fra æble, gulerod og havre samlet i en plantebaseret kapsel. Denne unikke kombination resulterer i et gennemsnitligt vægttab på 2,78 kg og 2,4 cm i livvidde på 30 dage.

Test af komplette måltider

Det daglige indtag af en BMI-Balance
kapsel kan opsamle op til

462 kcal/pr. dag
(kalorier fra 2 komplette måltider)

Find ud af, hvor du kan købe BMI-balance online og fysisk

Find forhandler